Använd WordPress som hemsidesverktyg

WordPress startade 2003 som ett bloggverktyg men har under åren utvecklats till världens mest avvända system för att administrera webbplatser. Att adminstration sker enkelt via en webbläsare så det behöver inte något FTP-program eller liknande för att uppdatera informationen. Hemsidorna i wordpress går att variera i all oändlighet tack vara det stora utbudet av tillägg och teman som finns tillgängliga både för gratis nerladdning och som betalversioner. Till exempel den här hemsidan är byggd i wordpress med Bezel som tema.

Bezel är ett vackert, lättviktigt och elegant WordPress-tema som låter dina läsare fokusera på ditt innehåll. Temat är baserat på Bootstrap framework grid och är ett perfekt WordPress-tema för personliga bloggar, produktrecensioner, tidningar och tidskrifter. Det är ett enkelt och flexibelt tema med enkla temaalternativ. Bezel är fyllt med användbara funktioner som responsiv design, städad kod, webbplatslogga, anpassade menyer, översättningsklar, SEO-vänlig, Google-teckensnitt och lätt att anpassa.

Ladda ner wordpress här